Email: [email protected]

B'Brew Totaaloplossingen

WIJ HELPEN JOU DE PERFECTE BROUWERIJ REALISEREN DOOR JOU TIJDENS HET VOLLEDIGE PROCES TE BEGELEIDEN.

Bij B’Brew gaat het niet enkel over de verkoop van brouwmaterialen. Nee, we bieden jou een totaaloplossing voor de volledige brouwerij. We helpen jou de perfecte brouwerij te realiseren door jou bij elke stap van het proces te begeleiden. Het maakt niet uit hoe groot of gek jouw idee is, B’Brew zal jou altijd helpen en begeleiden totdat jouw idee gerealiseerd is. We zorgen voor architecturale ondersteuning voor de indeling van je brouwerij of taproom. We helpen jou je gebouw zo efficiënt mogelijk organiseren. Wij zijn in de mogelijkheid jou te helpen met gelijk welke vraag of eender welk probleem dankzij ons wereldwijd netwerk aan mensen gespecialiseerd in de brouwerijindustrie.

01.

Design & Concept

Bij B’Brew is het eerste wat wij doen luisteren naar de klant en proberen te achterhalen wat de klant precies wil. Elk detail telt bij het formuleren van de perfecte oplossing voor de klant. Wij ontwerpen jouw brouwerij in functie van jouw specifieke noden en de mogelijkheden van je gebouw. Tijdens dit proces houden we ook rekening met onze en jouw ecologische voetafdruk. Wij streven ernaar om altijd de beste oplossing te vinden voor jou en het milieu.

Ontwerp-en-concept-brouwerij
Transport-brouwerij-materialen

02.

Transport

Wij kunnen instaan voor het transport van de materialen. Reken op ons voor het transport tot aan jouw deur. We verzorgen het transport voor de meeste van onze projecten. Dit betekent ook dat wij al het papierwerk dat erbij komt kijken voor onze rekening nemen.

03.

Installatie

Indien gewenst staat B’Brew met zijn team in voor de installatie. Wij raden sterk aan om het op deze manier te doen aangezien ons team speciaal is opgeleid hiervoor. Bovendien garanderen wij dat alles volgens plan verloopt als ons team de installatie verzorgt.

Installatie-en-consultancy-brouwerij
Brouwerij-software

04.

Software

Alle software die wij gebruiken in onze brouwzalen werd gecreëerd onder de supervisie van B’Brew. Dit maakt dat wij kunnen garanderen dat alle software perfect draait.

05.

Training & Opstart

Eenmaal de brouwzaal is geïnstalleerd en aangesloten, zullen wij jou ook helpen bij de opstart van de brouwerij door jou te leren hoe je met de nieuwe installatie moet omgaan. Wij voorzien trainingen voor de medewerkers zodat alles perfect loopt. Deze trainingen voorzien we zo lang als jij dat wenst en nodig acht.

Training-en-opstart-brouwerij

Wij helpen jou de brouwerij ontwerpen waar je van droomt.

Wij bieden je een totale oplossing voor de volledige brouwerij. Wij zijn in staat om een gebruiksklare oplossing aan te bieden, inclusief indeling, ontwerp, maatvoering en afmetingen van de leidingen. Het ontwerp van ons Belgisch product is in handen van Bert Van Hecke, die een hoop ervaring heeft met brouwen en met het bouwen van brouwerijen. Voor elk project maken we een uniek ontwerp in functie van de opdracht.