Email: [email protected]

B'Brew CIP Installations.

ONS CIP (CLEAN-IN-PLACE) SYSTEEM KAN GEBRUIKT WORDEN IN ELKE SECTOR EN WORDT OP MAAT ONTWORPEN.

De CIP installaties van B’Brew werken anders dan standaard CIP installaties. Ze zijn veiliger en eenvoudig in gebruik. Iedere B’Brew CIP heeft standaard een balanstank die enkel gebruikt wordt om de chemicaliënoplossing klaar te maken. De opstelling in combinatie met de CIP programma’s reduceren het waterverbruik, de chemicaliën en het energieverbruik, terwijl het zorgt voor flexibiliteit. Bovendien maakt dit het desinfecteren van de tanks en leidingen veel makkelijker en veiliger. De opstelling van de balanstank maakt het mogelijk om te starten met een vereenvoudigde opstelling die kan worden uitgebreid tot vijf buffertanks. Je kiest voor een manueel systeem, een semiautomatisch systeem of een volledig automatisch systeem.

CIP-installaties-tanks

Met onze CIP tanks kan de wortkoeler afzonderlijk gereinigd worden. De wortkoeler kan bovendien gereinigd worden op een hoger debiet dankzij het ontwerp van de CIP tank. Onze CIP tanks maken het recupereren van chemicaliën mogelijk en de leidingen van de brouwerij kunnen een warme reiniging krijgen. De zeef die gebruikt wordt in de B’Brew HOP (hop back) past ook in de CIP tank zodat deze samen gereinigd kunnen worden. Er is voor de zeef een steunpunt aangebracht in de CIP tank.

B'Brew CIP System

Design

Het B’Brew CIP systeem start altijd met de unieke B’Brew CIP module. De module is beschikbaar in een manuele, semiautomatische en volledig automatische opstelling. Vanuit deze module groeit het systeem en wordt het die gepersonaliseerde CIP oplossing die jij nodig hebt. Het CIP systeem is operationeel op zichzelf. Er is dus geen nood aan additionele CIP buffertanks om te starten.

CIP-installatie-module

Wij helpen jou de brouwerij ontwerpen waar je van droomt.

Wij bieden je een totale oplossing voor de volledige brouwerij. Wij zijn in staat om een gebruiksklare oplossing aan te bieden, inclusief indeling, ontwerp, maatvoering en afmetingen van de leidingen. Het ontwerp van ons Belgisch product is in handen van Bert Van Hecke, die een hoop ervaring heeft met brouwen en met het bouwen van brouwerijen. Voor elk project maken we een uniek ontwerp in functie van de opdracht.