Email: [email protected]

Beste brouwerij installaties op de markt

Brouwerij materialen op maat

B’Brew heeft als doel om iedereen te helpen bier brouwen, om iedereen dat goed te laten doen – volledig automatisch of manueel, dat maakt niet uit – en om iedereen de ultieme brouwervaring te bezorgen.

Kwalitatieve brouwinstallaties

Van uitbreidbare brouwzalen die meegroeien met jouw brouwerij, tot verscheidene tanks en CIP opstellingen, kunnen we brouwsystemen aanbieden zonder automatisatie, semiautomatisch of volledig automatisch.

Unique brewery solutions

Of je nu advies wil over bier brouwen, over hoe je een brouwerij moet opzetten, over constructie-gerelateerde aspecten of geïnteresseerd bent in een complete gebruiksklare brouwzaaloplossing, reken op B’Brew om je daarbij te helpen.

De sterkte van B’Brew zit in het team, dat samen elk probleem kan oplossen en dat elke klant – klein of groot – persoonlijk begeleidt.

Brouwerij projecten

Wij helpen jou de brouwerij ontwerpen waar je van droomt.

Wij bieden je een totale oplossing voor de volledige brouwerij. Wij zijn in staat om een gebruiksklare oplossing aan te bieden, inclusief indeling, ontwerp, maatvoering en afmetingen van de leidingen. Het ontwerp van ons Belgisch product is in handen van Bert Van Hecke, die een hoop ervaring heeft met brouwen en met het bouwen van brouwerijen. Voor elk project maken we een uniek ontwerp in functie van de opdracht.