Email: [email protected]

Over.

B’Brew is een Belgisch ontworpen product, gekend voor zijn hoge kwaliteit van brouwerij machines en eerlijke prijs.

Brewery Systems

De B’Brew brewery systems worden in België ontworpen en zijn gekend voor hun hoge kwaliteit en eerlijke prijs. B’Brew systems zijn modulair uitbreidbaar in grootte en graad van automatisatie waardoor wij jouw brouwerij stap voor stap helpen groeien. Ieder brouwerij systeem is ontworpen om met gereduceerde energienoden te werken en met geoptimaliseerde waterbesparing aan een minimale kost. Zo wordt jouw ecologische voetafdruk kleiner vanaf de eerste dag.

Brewery Solutions

Met B’Brew brewery solutions gaan we net dat stapje verder en helpen we jou om volledige, gepersonaliseerde brouwzalen te maken, om brouwerijopstellingen en fermentatiekelders te ontwerpen, alsook je logo, merchandise en zelf je website. Wil je brouwen met old school koperen ketels, met een specifieke brouwtechniek, met extreem hopgebruik, in een gebouw met een bepaalde sfeer en inrichting? Noem maar op, wij maken jouw droom waar van de eerste schets tot het design en de architecturale ondersteuning.

B’BREW TEAM & SAMENWERKINGEN

B’Brew werkt samen met Lehui die de tanks bouwt voor de brouwerij systemen van B’Brew. Lehui is de tweede grootste brouwerijfabrikant voor industriële brouwzalen ter wereld en is in de mogelijkheid om brouwzalen te bouwen tot 1.000 hl in brouwlengte. Lehui heeft 30 jaar ervaring in het produceren van brouwerijmaterialen. B’Brew kiest voor een samenwerking met Lehui om zo de excellente B’Brew ontwerpen te combineren met topkwaliteit van Lehui’s brouwerij tanks. Bedrijven als Heineken, ABInBev, Kingway en BBH vertrouwen op de brouwerij tanks van Lehui en ook B’Brew vertrouwt erop. Samen met Lehui’s medewerkers waken we over de kwaliteit van de brouwerij materialen door hun faciliteiten in Ningbo op frequente basis te bezoeken.

B’Brew werkt ook met engineer firma’s en fabrikanten van over de hele wereld. We werken met een Zuid-Afrikaanse fabrikant met wie we samen enorm efficiënte CIP systemen ontwikkeld hebben. Bedrijven als Heineken, Diageo en vele andere stellen ook hun vertrouwen in dit bedrijf. De architect waar we mee samenwerken heeft in het verleden altijd kastelen en high-end gebouwen ontworpen voor miljonairs. Vandaag creëert hij in onze opdracht jouw gepersonaliseerde brouwerij-indeling, klaar voor de architecten om te implementeren in de constructietekeningen. Al onze producten hebben de correcte attesten voor Amerika, Europa en Azië. De componenten gebruikt voor de brouwzalen komen van gekende merken zoals Siemens, Alfa Laval, SPX, E&H.

B’Brew zorgt voor de verscheping en installatie. B’Brew is een top kwaliteit Belgisch merk en je koopt rechtstreeks bij B’Brew.

De ontwikkeling van een logo, website of merchandise wordt uitgewerkt in een nauwe samenwerking met marketing specialisten en designers. Zij zullen je helpen om jouw eigen huisstijl te ontwikkelen en om die te integreren in het totale brouwerijconcept.

De sterkte van B’Brew zit in het team, dat samen elk probleem kan oplossen. Dit team bestaat uit verschillende profielen waaronder lassers, architecten en ingenieurs.

Onze Oprichter

Als je B’Brew wilt leren kennen, dan moet je eerst de stichter, Bert Van Hecke, leren kennen. Bert startte als thuisbrouwer en leerde de kneepjes van het vak in enkele wereldbekende brouwerijen. Als afgestudeerd brouwingenieur werkte hij in een geuzebrouwerij en trappistenbrouwerij, met old-school brouwzalen van de 19e eeuw tot moderne brouwzalen. Hij deed ervaring op in het buitenland in brouwerijen in Fort Collins (VS), Brooklyn (VS), als brouwmeester in Suzhou (China) en in Galati (Roemenië). Hij hielp bij het herlanceren van originele bieren en ontwierp brouwerijen op de meest prachtige locaties. Met zijn “Triporteur” biermerk blijft hij experimenteren en nieuwe bieren creëren gebaseerd op speciaalmouten die hij bakt, brandt en roostert.

Visie

Het is B’Brew’s visie om elke (startende) brouwer te helpen hun droom van de perfecte op-maat-gemaakte brouwzaal te realiseren. Of dat nu een volledig automatische brouwerij is of een manuele brouwerij. Wij helpen iedereen die bier wil brouwen om dat goed te doen.

B’Brew is een in België ontworpen product gekend voor zijn hoge kwaliteit en eerlijke prijs. B’Brew biedt brouwzalen aan als een geheel of de componenten ervan. Onze producten spelen een rol voor wie bier brouwt op een kleine schaal, als onderdeel van een grotere opstelling of voor wie bier brouwt op een commerciële schaal. Het ontwerp van de op-maat-gemaakte brouwzaal, inclusief de bijbehorende software, gebeurt door B’Brew. Ook voor de opstart en installatie kan je een beroep doen op B’Brew. Deze diensten leveren we aan elke (startende) brouwer die een op-maat-gemaakte brouwzaal nodig heeft volgens zijn specifieke wensen en noden of aan elke brouwerij die nieuwe onderdelen nodig heeft.

Missie

Wij helpen jou de brouwerij ontwerpen waar je van droomt.

Wij bieden je een totale oplossing voor de volledige brouwerij. Wij zijn in staat om een gebruiksklare oplossing aan te bieden, inclusief indeling, ontwerp, maatvoering en afmetingen van de leidingen. Het ontwerp van ons Belgisch product is in handen van Bert Van Hecke, die een hoop ervaring heeft met brouwen en met het bouwen van brouwerijen. Voor elk project maken we een uniek ontwerp in functie van de opdracht.