Email: [email protected]

B'Brew Solutions.

OVER DE JAREN HEEN HEBBEN WE ENORM VEEL ERVARING OPGEDAAN OM PERFECTE OPLOSSINGEN AAN TE BIEDEN VOOR JOUW BROUWERIJ

Brouwerij-consultancy

B'Brew Consult

B’Brew Consult (consulting) is onlosmakelijk verbonden met B’Brew, de verkoop van brouwzalen en brouwmaterialen. Wanneer we brouwmaterialen verkopen, gaat dat gepaard met het advies van onze zaakvoerder, Bert Van Hecke. Zijn jarenlange ervaring in de brouwwereld komt jouw project ten goede. Hoe? Hij geeft onmisbaar advies over het brouwen van bieren, maar ook over het opstarten van een nieuwe brouwerij of het installeren van een nieuwe brouwerij.

Brouwerij-engineering

B'Brew Engineering

Wij bieden niet enkel brouwerij materialen aan, wij bieden jou een totaaloplossing voor jouw volledige brouwerij. Het is mogelijk jou een kant-en-klare oplossing te bieden, inclusief opstelling, ontwerp, leidingen en afmetingen.

Brouwerij-ontwerpen

B'Brew Design

Het ontwerp van onze Belgische producten gebeurt door Bert Van Hecke. Hij heeft enorm veel ervaring in het brouwen van bier en het opzetten van nieuwe brouwerijen. Het ontwerp gebeurt specifiek voor elk individueel project.

Opstarten-brouwerij

B'Brew Support

Steunend op een sterk, internationaal en divers team van brouwerij specialisten kunnen wij instaan voor het creëren van software voor jouw brouwerij, maar ook voor het creëren van jouw website, logo, etiket, enz.

Wij helpen jou de brouwerij ontwerpen waar je van droomt.

Wij bieden je een totale oplossing voor de volledige brouwerij. Wij zijn in staat om een gebruiksklare oplossing aan te bieden, inclusief indeling, ontwerp, maatvoering en afmetingen van de leidingen. Het ontwerp van ons Belgisch product is in handen van Bert Van Hecke, die een hoop ervaring heeft met brouwen en met het bouwen van brouwerijen. Voor elk project maken we een uniek ontwerp in functie van de opdracht.